Tivat vila 300 m2

€1,700,000

Opis

Prodaje se vila 300 m2 u Krasicima, na prvoj liniji do mora sa direktnim pristupom sa glavnog puta, sastoji se od 3 nivoa. Na najvišem nivou se nalaze dvije spavaće sobe od kojih jedna master i obje imaju pripadajuće kupatilo.
Manja soba ima i terasu sa predivnim pogledom na more. Unutrašnje stepenice vode do srednjeg nivoa na kojem se nalaze dnevni boravak i trpezarija, sa kuhinjom kao i toalet. Na istom nivou nalazi se infinity bazen sa jacuzzi-em, terasa koja se prostire oko bazena i ispred dnevnog boravka. Na istom nivou je i vinarija.
Unutrašnje stepenice vode i do najnižeg nivoa, gde se nalaze dvije sobe od kojih jedna predvidjena za poslugu a druga za goste, vešeraj i sauna. Najniži nivo takođe ima terasu sa koje se i direktno pristup moru. Vila takodje ima i pontu povrsine oko 120m2, sa vezom za jahtu i priključcima za vodu i struju.

Dva parking mjesta su obezbedjena sa pristupnog lokalnog puta.
Kompletna vila je opremljena ‘smart house’ sistemom i podno grijanje je postavljeno u svim kupatilima. Tokom izgradnje koristeni su najkvalitetniji materijali, kamen (onyx kao dekoratuvni kamen na pojedinim mjestima),  keramika kao i sanitarije.
Vila dodatno posjeduje podrumske prostorije za odlaganje plaznog mobilijara.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši