Royal Gardens (Perla) 54m2 sa garažnim mjestom

€500,000

Opis

Royal Gardens-Budva-prodaja-Perla-studio

Budva, prodaja, Royal Gardens jednosoban, prodaja.

Naselje: Centar
Povrsina stana: 54m2
Broj spavacih soba: 1
Broj kupatila: 1
Terase: 1
Opremljenost: Kompletno nov moderno opremljen
Raspored: hodnik, dnevni boravak sa kuhinjom i spavaća sobe, 1 kupatilo, 1 velika terasa
Parking: garažno mjesto uključeno u cijenu

Opis: Royal Gardens nalazi se na istaknutoj lokaciji, uz samu obalu mora, u neposrednoj blizini luke i starog grada, a između gradskog parka i saobraćajne magistrale. Kompoziciono, objekat čini kompaktnu prostorno-funkcionalnu celinu koja je raščlanjena na tjelo i postament, koji su postavljeni u kontrastu. Odabir fasadnih materijala dodatno ističe temu dvojnosti. Postament objekta zauzima čitav blok i ima nepravilnu geometriju koja prati liniju pripadajuće građevinske parcele. Gornji deo objekta (od prvog do jedanaestog sprata) oblikovan je kao apstraktna forma broda, sa posebno naglašenim elementima terasa kao palubama i vertikalnim baštama.

Svaka stambena jedinica orijentisana je prema  moru i ima duboku nadstrešnicu za odbranu od jakog ljetnjeg sunca. Svaki apartman sadrži i element autohtonog primorskog zelenila, mimoze, oleandra, lavande ili limuna, koje uokviruje pogled u liniji samih terasa čija se površina dijeli na popločani i travnati dio.
Materijali su korisceni za izradu exterijera i enterijera su prve klase od renomiranih stranih proizvodjaca,tako da sa konceptom zgrade cine najluksuzniju cjelinu za zivot u Budvi.
Stan koji nudimo pogled prema parku i veliku terasu.
Povrsina stana je 54m2, po strukturi je studio i sa odvojenim dijelom za spavanje, moderno i kvalitetno opremljen i kao takav se prodaje.
Stan poseduje dnevni boravak sa trpezariojm i kuhinjom, sa spavaćom sobom, kupatilo prostrano i ogromnu terasu sa pogledom na more. Uz stan ide i garažno mjesto.
Papiri su 1/1. Udaljen 50m od mora, a do Starog grada je 100m.
Stan se prodaje kompletno opremljen svim namještajem i tehnikom. U cijenu stana je uključeno garažno mjesto.
Cijena mjesečnog održavanja je 1,50 euro po kvadratnom metru.

Za više informacija pozovite na: +382 67 205 152

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli