Budva, TQ Plaza apartman 95m2 sa pogledom na more!!!

€350,000

Opis

Prodaje se apartman u TQ Plaza centru 95m2 sa pogledom na more.

TQ Plaza je budvanski centar koji je smješten na samo jedan minut hoda od obale “Slovenska plaža” i pet minuta hoda od Starog grada. Kompleks se sastoji od stambenog dijela, kancelarijskog prostora, šoping centra sa bioskopom i apart-hotela sa 4 zvjezdice.

U tržnom centru TQ Plaza Vas očekuje moderna i bezbjedna igraonica, koja će zaokupiti pažnju Vaše djece i učiniti da se zabave i provedu vreme igrajući se sa vršnjacima u specijalizovanom prostoru, opremljenom najsavremenijim igračkama i zabavnim programom. Takodje, TQ Plaza u svom kompleksu sadrži i bioskopsku salu, gdje možete provesti vrijeme zabavljajući se uz najpoznatije strane i domaće filmske hitove.

Tržni centar TQ Plaza Vam nudi mogucnost da dan provedete u šetnji i kupovini u nekima od mnogobrojih maloprodajnih objekata, u kojima možete pronaći proizvode najpoznatijih svjetskih brendova, sportski program, kozmetiku, aksesoare, nakit, dječiji program i igračke.

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe. U apartmanu se nalazi moderna kuhinja sa svim kuhinjskim aparatima. Posjeduje i dva kupatila. Apartman ima predivnnu veliku terasu sa pogledom na more.
Za više informacija pozovite na: +382 67 205 152

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli