Kotor, Strp, vila 669 m2

€1,650,000

Opis

Na prodaju je porodična vila sa pomoćnim objektima
Površina vile sa pratećim sadržajima: 669 m2
Površina lokacije: 1200 m2

Vila se nalazi u mjestu Strp, opština Kotor. Vila posjeduje privatni bazen, uređene bašte i terase, kao i dva pomoćna objekta koji se nalaze u lovorovoj šumi u zaleđu vile.
Vila posjeduje laki pristup glavnoj saobraćajnici sa 4 otvorena i 2 zatvorena parking mjesta formirana uz saobraćajnicu. Ovaj nivo je za etažu niži od prizemlja objekta. U okviru njega se nalaze i tehničke prostorije i apartman za poslugu.

NIVO PRIZEMLJA

U nivou prizemlja se nalazi ulazni prostor, prostrani dnevni boravak, trpezarija, kuhinja, predsoblje, toalet, ostava i stepenište. Iz dnevne sobe se pristupa terasi sa bazenom. Iz trpezarije se stepeništem pristupa na pergolom natkriveni prostor ljetnje kuhinje i ostale otvorene terase.

NIVO SPRATA

Na spratu se nalaze dva apartmana sa pripadajućim kupatilima i garderoberima. Oba apartmana imaju izlaz na terase i pogled na more.

POTKROVLJE OBJEKTA

U potkrovlju objekta se nalazi još jedan apartman sa kupatilom i garderoberom, koji ima izlaz na otvorenu krovnu terasu.

DODATNI SADRŽAJI

Prvi pomoćni objekat predstavlja mjesto za rekreaciju i spa. U njemu su smješteni teretana i sauna sa kupatilom.

Drugi pomoćni objekat predstavlja posebnu apartmansku jedinicu u lovorovoj šumi, koju je moguće koristiti u različite svrhe npr. za meditaciju, jogu i slično.

OSTALI SADRŽAJI

Ispred vile se nalaze dvije plaže i ponta, sa privezištem za jahtu do 35m.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši