Cetinje, kuća 265 m2

€ Na upit

Opis

Radi se o građevini čvrste građe koja nije u potpunosti završena, a koja je građena na vlastitoj građevinskoj parceli veličine 1511 kvadratnih metara. Građena je po svim građevinskim načelima za 9 stepeni zemljotresa o čemu posjeduje originalna dokumentacija.
Površina korisnog prostora je oko 210 kvadratnih metara u koju nijesu uračunati terasa sa pokrivenim dijelom I balkoni (54,80m2 ). U njenom sastavu ima 7 soba, tri kupatila , kuhinja, trpezarija i veliki dnevni boravak, kotlarnica za centralno grijanje, prostor za čvrstro gorivo sa posebnim pristupom, garaža i prostor za ostavu. U potkrovlju postoji veliki zatvoreni prostor sa prirodnom ventilacijom za više namjena. Na istočnoj strani zgrade postoji mladi voćnjak: jabuka, krušaka, šljiva i dunje.
Građevina se nalazi na izuzetnoj lokaciji, koja je u toku čitavog dana sunčana, a nalazi se udaljena od centralnog parka i hotela “ Grand” na svega 3 minuta hoda. Rezidencija predsjednika Republike se nalazi na 4 minuta od njene lokacije. Do centra grada treba utrošiti 5 minuta hoda.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši