Budva, Pržno, stan 62 m2

€145,000

Opis

Rezidencija Emerald Bay se nalazi u predivnom ambijentu Miločera, u živopisnom ribarskom naselju Pržno. Pržno je istinski elitna destinacija, poznata po veličanstvenom prirodnom bogatstvu i autentičnom ambijentu Mediterana.
Rezidencija Emerald Bay je ugodno smještena u podnožju Pržna i predstavlja idealan spoj savremenog i tradicionalnog. Kombinacija prirodnog kamena i stakla u ovom okruženju čini da se objekat savršeno stapa sa okolinom, dok sniježno bijela boja odaje utisak elegancije, svježine i luksuza. U okviru rezidencije se nalazi 51 apartman sa jednom, dvije ili tri spavaće sobe, a tu su dva nivoa podzemnih garaža. Rezidencija se nalazi na svega 50 m od prelijepe pješčane plaže i okrenuta je jugu, čime je maksimalno iskorištena sunčeva svjetlost.
Apartmani su prostrani i svijetli. Posebna pažnja je posvećena efikasnom korišćenju prostora. Podovi su izradjeni od italijanskog parketa prve klase, dok kupatila krasi keramika vrhunskog kvaliteta iz Španije i Italije, kao i sanitarije proizvodjača poput Villroy&Boch i Hansgrohe. Kupatila su opremljena i podnim grijanjem. Svaki apartman ima lodju kreiranu da omogući dovoljno svjetlosti i sunca tokom cijelog dana, ili prijatan hlad. Svaka prostorije u stanu je opremljena sa split-inverter klima uredjajem vrhunskog kvaliteta. Maksimalna bezbijednost je osigurnana sistemom video nadzora i jedinicom za interfon.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši