Budva, Centar, stanovi 155 m2

€299,000

Opis

Apartmani Viva & Sea nalaze se na 850 metara od peščane plaže u Budvi. Apartmani su uradjeni namjenski za izdavanje,veoma kvalitetan enterijer,kao i prostorije za komunikaciju,cine ovo mjesto veoma ugodnim za boravak. Objekat ima uknjizenu povrsinu 120m2 plus terase i prostor za komunikaciju koji su oko 35m2 tako da je ukupna korisna povrsina 155m2.

Objekat se sastoji iz dvije etaze koje su povezane unutrasnjim stepenicama. Na gornjoj etazi dominira polupokrivena velika krovna terasa u sklopu koje je veliko kupatilo sa veserajem i kuhinja. Ova terasa se sa malim sredstvima takodje moze pretvoriti u apartman za iznajmljivanje.

U ponudi su 4 klimatizovane smeštajne jedinice koje se sastoje od prostorije u kojoj je dupli krevet,poluterase na kojoj je ugradjena cajna kuhinja i trpezarijski sto,kupatilo. U svakom apartmanu su uradjeni ugradni plakari koji zadovoljavaju potrebe gostiju. Takodje su opremljeni sa flat-screen tv i bezicnim internetom kao i posudjem,fenom,toaletnim priborom. Objekat je potpuno u funkciji, koristen veoma malo i dobra prilika za investiciju. Na samo nekoliko koraka od objekta Viva & Sea nalaze se restorani u kojima se služe jela italijanske i tajlandske kuhinje. Supermarket je takođe u blizini apartmana. Javni parking možete koristiti besplatno. Aerodrom Tivat je udaljen 20 km.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši