Luštica Golf apartmani 12 rezidecija

€1,215,500

Opis

Predstavljamo ekskluzivnu kolekciju butik apartmana—ponudu niske spratnosti od samo 12 promišljeno dizajniranih rezidencija.

Lokacija: na vrhu prva dva golf terena nadolazećeg golf terena

Smješten na mjestu prve dvije rupe nadolazećeg golf terena, svaki apartman neprimjetno spaja život u zatvorenom i na otvorenom, nudeći prekrasan pogled na Jadran kroz velika dvoslojna vrata. Zeleno zelenilo kolekcije upotpunjeno je ekskluzivnim bazenom za stanovnike i goste, pružajući miran bijeg.

U blizini, tradicionalni narodni arhitektonski element poznat kao “guvno”, okrugla kamena terasa koja je stoljećima služila kao mjesto okupljanja zajednica u okolnim selima, odaje počast autentičnom graditeljskom naslijeđu ovog kraja. Terakota i zeleni krovovi doprinose zadivljujućoj estetici, usklađujući se s konceptom golf susjedstva.

Investicija počinje sa samo 25% akontacije, što služi kao uvod u naš beskamatni 5-godišnji plan plaćanja.

U ponudi su:

  • garsonjere od 55,39m2
  • jednosobni stanovi od 62,73m2
  • dvosobni stanovi od 90,10m2
  • trosobni stanovi od 109,77m2

Inspiracije i filozofija dizajna ovog projekta su izraženi i naglašavaju posvećenost Luštica Baya njegovanju napredne zajednice u kojoj arhitektura i priroda neprimjetno koegzistiraju.

Riječima arhitekata: „Botanika se odnosi na odnos između prirode i ljudi, kako dizajn projekta rezultira otpornom vezom u kojoj jedno ne može koegzistirati bez drugog.”

Mi Vam stojimo na raspolaganju da Vam pružimo detaljne informacije o ovim izuzetnim ponudama.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli