Kuljače vila sa bazenom

€1,300,000

Opis

Prodaja-vila-Budva-Kuljače

Opis vile:
Prodaje se vila sa bazenom u Budvi, mjesto Kuljače. Rađena je na 3 nivoa i ukupno ima 458m2. Može da se promatra i kao 4 nezavisne jedinice. Parcela na kojoj se nalazi vila ima 986m2. Vila ima bazen veličine bazen 8m x 5,5m.

– Prizemlje ima 128m2. Na ovom nivou je veliki dvosoban stan sa otvorenom terasom. Stan je opremljen sa svim novim namjestajem i nimalo koristenim, nova kuhinja, kamin, ugradni plakari, toalet, veliko kupatilo, dvije spavaće sobe i velika terasa. Također na ovom nivou je i velika garaža komotna za dva automobila.

– Sprat ima 170m2. Na spratu se dolazi vanjskim stepenicama, koje prvo vode do ljetnikovca koji se nalazi pored glavnog ulaza i okružen je voćkama. Ulaskom na sprat dolazimo u  prostrani osvijetljeni dnevni boravak u kojem dominira drvo i kamen. Dnevni boravak ima više duplih vrata i izlaza na ogromnu terasu. Ovaj sprat se sastoji od : dvije spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, ostave, toaleta, prostrane dnevne sobe sa jos jednim kaminom, odvojenog trpezarijskog dijela i savršene kuhinje sa ostrvom. Kuhinja je kompletno opremljena sa svim potrebnim uređajima. Na spratu je razvedeno i centralno grijenje. Također video nadzor je sproveden kroz vilu. Terasa na koju se izlazi iz dnevne sobe je ogromna i ima savršen pogled na more i pučinu. U nastavku terase je predivan bazen, sa ljetnom natkrivenom kuhinjom sa roštiljem i ugodnim mjestom za sjedenje. Pogled na more je božanstven i pruža se 180 stepeni. Oko bazena je savrseno dosta prostora za uživanje.
– Drugi sprat ima 160m2. Na drugi sprat se stiže unutrašnjim stepenicama, koje vode do dva zasebna stana. Jeden je jednosoban, a drugi dvosoban. Oba su kompletno opremljena, sa novim kuhinjama, trpezarijama, obje imaju velika kupatila sa tuš kabinom, sobe su sa ugradnim plakarima. Iz oba stana se izlazi na zajedničku ogromnu terasu. Pogled je nevjerovatan i oduzima dah. Pored klima koje se nalaze u svakom  stanu, centrano grijanje je sprovedeno također. Iza kuce je mali pomoćni objekat gdje je smješten kotao za grijenje i gdje vlasnik ostavlja svoj baštanski alat.

Vila je rađena sa dosta kamena, sto joj daje na ljepoti, vanjskoj i unutrašnjoj. Savršen prekrasan pogled na more!

Vila je idealna za velike porodice, ali i može da bude i kao investicija za izdavanje, zbog svog rasporeda i lokacije.

Cijena: 1.300.000 eura

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli