Kotor, Stoliv nova vila, na 40m od mora, sa bazenom!!!

€600,000

Opis

Prodaje se vila u Stolivu, opština Kotor na samoj obali mora.

Stoliv je malo naselje na severoistočnoj strani zaliva, i nalazi se tačno naspram Perasta. Relativno mala temperaturna kolebanja tokom dana i tokom godine pogoduje ranom sazrievanju voća i uspevanju pojedinih vrsta cveća, posebno kamelija.

Vila je nova izgrađena 2020 godine. Sastoji se od 5 spavaćih soba i 5 kupatila. Ukupna stambena površina je 180m2, a plac na kojem se nalazi vila je 1000m2. Ispred vile su i 4 parking mjesta. Vila je pogodna kao investicija, odnosno za izdavanje, što i jeste njena prvobitna namjena, ali isto tako može biti i za življenje velikh familija, zbog velikog kapaciteta.

Udaljenost od mora je svega 40m.

Vila posjeduje beskrajni bazen, vrt i roštilj. Smješten na samoj plaž i ima prelijepu terasu. Svaka spavaća soba, je opremljena sa TV'om ravnog ekrana sa kablovskim kanalima i potpuno opremljenom kuhinjom. Ako želite otkriti područje, u blizini su mogući ronjenje na dah i vožnja biciklom, a imanje može organizirati uslugu najma automobila i transfer sa aerodroma. Budva je 23 km od vile, dok je Podgorica udaljena 44 km. Najbliža zračna luka je Zračna luka Tivat, 7 km od vile.

Za više informacija pozovite na: +382 67 205 152

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli