Cetinje Lux objekat na Lovćenu

€550,000

Opis

Nekretnine-Star-Cetinje-Lovćen-kuca-prodaja

Cetinje, lux objekat na Lovćenu,

Površina kuće: 402 m2

Površina zemljišta: 1136 m2

Pomoćni objekat: 60 m2

Opis: Prodaje se Lux kuća u netaknutoj prirodi u  Nacionalnom parku Lovćen. Kuća se prostire na tri sprata i ima podrum, neto površine 408m2, a sve na ograđenom placu od 1116m2. Na placu se nalazi i pomoćni objekat koji je urađen u duhu tradicionalne gradnje, kombinacija kamena i drveta u funkciji ljetne kuhinje i mjesta za druženje i odmor.

Kuća je spolja kompletno završena, a rađena je od najkvaletitetnijih materijala. Fasada je kombinacija kamena i ventilirajuće fasade, što garantuje dugotrajnost i odličnu izolaciju. Otvori su urađeni od kvalitetne višeslojne eloksirane bravarije u boji drveta.

Unutrašnja površina je zamišljena kao jedna cjelina, na tri sprata, povezana unutrašnjim stepenicama.

Na prizemlju je velika dnevna soba sa trpezarijom, odvojena kuhinja i wc. Na prvom spratu je salon sa dvije  spavaće sobe i kupatilom, a na posljednjem spratu su dvije sobe i toalet.  U podzemnoj etaži je garaža i mjesto za saunu i mini spa centar.

Kompletan sadašnji koncept se može promijeniti u eksluzivni turistički objekat, restoran sa apartmanima i spa centrom.

Dvorište je kompletno sređeno, urađene su kamene podzide i ograde, urađena je rasvjeta. Urađen je rezervoar za  vodu i rezervoar za odpadne vode i kanalizaciju. Ulaz je sa glavnog puta koji je kompletno asfaltiran i vodi do Ivanovih Korita, mauzoleja na Lovćenu i dalje do Kotora i Tivta.

Lokacija pruža posebnu ekskluzivnost. Prelijepi planinski predjeli sa visokom šumom, vidikovcima i izvorima vode, pješačke staze daju ovoj kući višenamjeski kvalitet.

Iako je izolovana od gradske sredine, udaljena je samo 12km od Cetinja, 30km od mora, 30km od aerodroma, 20km od Nacionalnog parka Skadarsko jezero.

Cijena: 550000,00 eura

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli