Budva Tre Canne 89m2 + gražno mjesto

€340,000

Opis

Budva-prodaja-Tre Canne-centar-trosoban

Stan trosoban na prodaju, Budva, centar, Tre Canne.
Naselje: Centar Tre Canne
Povrsina stana: 89m2
Broj spavacih soba: 3
Broj kupatila: 2
Terase: 1
Oprema: Internet, klima uređaj, kablovska TV, ventilacije, namestaj i tehnika.
Raspored: hodnik, dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaća soba, 2 kupatilo, 1 terasa sa panoramskim pogledom na park i zelenilo
Parking: garažno mjesto

Opis: Apartman sa garžnim mjestom, na prodaju, Budva 89m2, centar.

Stan se nalazi u zgradi Tre Canne, apartmansko-poslovnom objekatu, čija ekskluzivna lokacija i jedinstveni dizajn pružaju sve ono što Vam je potrebno da u toj ljepoti u potpunosti uživate, birajući je svojim mjestom za odmor ili pak njene fantastične potencijale iskoristite u poslovnom svrhe.

U poslovnom dijelu objekta nalazi se banka, restoran sa panoramskim pogledom, kafić, bazen sa spa centrom, prodavnica kozmetike, butici… Stan poseduje dnevni boravak sa kuhinjom,  kupatilo, spavaću sobu, terasu. Stan se prodaje namješten kao na fotografijama. Prostoran je, osvijetljen i ima 89m2, tri spavace sobe. U apartmanu je kompletno opremljena kuhinja, te kupatilo sa tuš kabinom. S terase se otvara bočni pogled na grad i more i predivan park. Apartman se prodaje u potpunosti namjesten. Udaljenost do mora je 100m. U cijenu je uključeno garažno mjesto. Stan je savršen za život, ali atraktivna lokacija mu pruža velik potencijal za izdavanje.

Cijena: 340.000,00 eura

Za vise informacija pozovite nas na: +382 67 205 152

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli