Budva ROYAL GARDENS, stan sa pogledom na more, 77m2 + garažom 14m2

€420,000

Opis

Prodaje se dvosoban stan 77m2 u centru Budve sa pogledom na more i sa garažnim mjestom od 14m2 – zgrada ROYAL GARDENS

Royal Gardens nalazi se na istaknutoj lokaciji, uz samu obalu mora, u neposrednoj blizini luke i starog grada, a između gradskog parka i saobraćajne magistrale. Kompoziciono, objekat čini kompaktnu prostorno-funkcionalnu celinu koja je raščlanjena na tjelo i postament, koji su postavljeni u kontrastu. Odabir fasadnih materijala dodatno ističe temu dvojnosti.Postament objekta zauzima čitav blok i ima nepravilnu geometriju koja prati liniju pripadajuće građevinske parcele. Gornji deo objekta (od prvog do jedanaestog sprata) oblikovan je kao apstraktna forma broda, sa posebno naglašenim elementima terasa kao palubama i vertikalnim baštama.

Svaka stambena jedinica orijentisana je prema  moru i ima duboku nadstrešnicu za odbranu od jakog ljetnjeg sunca. Svaki apartman sadrži i element autohtonog primorskog zelenila, mimoze, oleandra, lavande ili limuna, koje uokviruje pogled u liniji samih terasa čija se površina dijeli na popločani i travnati dio.
Materijali su korisceni za izradu exterijera i enterijera su prve klase od renomiranih stranih proizvodjaca,tako da sa konceptom zgrade cine najluksuzniju cjelinu za zivot u Budvi.
Stan ima dvije spavaće sobe i kompletno je luksuzno opremljen i kao takav se prodaje. Nalazi se na 3. spratu.

Pored dvije spavaće sobe, dva kupatila i veliki dnevni boravak sadrži i veliku južno orjentisanu terasu, sa otvorenim pogledom na more.

U cijenu je uključeno i garažno mjesto površine 14m2.

Za više informacija pozovite na: +382 67 205 152

 

 

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli