Budva KOMPLEKS VILA apartmanskog tipa

€795,000

Opis

Budva-prodaja-vila-kompleks-apartmani-panoramski pogled

Budva, prodaja – vile sa bazenom

VILA 1
Naselje: Lapčići
Parcela ukupno: 3031m2
Povrsina vile broj 1: 247m2
Broj spavacih soba: 5
Broj kupatila: 4 + vanjska tuš kabina i toalet.
Terase: 1
Opremljenost: Kompletno opremljeno za život i izdavanje
Parking: privatno dvorište
Opis: Kuća sa 5 spavaćih soba, 4 kupatila, dnevnim boravkom, kuhinjom, sobom za zabavu / jogu / teretanu. Klima / grijanje. Grijani Infinity pool bazen 10x5m2. Infinity pool bazen površine 10x5m2 koji ima sistem slane vode sa solarnim grijanjem. bar. Đakuzi. Kamin. Terase sa roštiljem, tandoori rerna, spoljna kuhinja. Terase, povrtnjak i vinograd, voćke. Terase sa spoljašnjom kuhinjom, roštiljem, umivaonikom, šankom s hladnjakom, ledomatom itd. / podrum, 10x5m2. Parking.
Vila je završena 2021. godine, sa pet spavaćih soba koristeći prirodne, ručno izrađene materijale, gdje je to bilo izvodljivo. Vila je okrenuta ka jugu i ima maksimalno dnevno svijetlo čak i sredinom zime. Locirana je na obronku brda neposredno iznad Budve u selu Lapčići. Vila ima mirni osamljeni položaj sa maksimalnom privatnošću i prirodnim okruženjem. Iza kuće su šume, planine, a iznad nacionalni park Lovćen. Vilu okružuju velike bašte, mali vinograd a sadrži terasu koja ima organski povrtnjak. Oko vile su voćke i divlje cvijeće, i ima mjesta za sjedenje i uživanje u veličanstvenom pogledu.
Unutrašnji raspored vile: Veoma velika trpezarija / trpezarija / dnevni boravak površine 15×6 m2. Nova moderna kuhinja sa svim sadržajima, pločom za kuvanje, rernom, mašinom za pranje suđa. Klima i grijanje. Velika moderna peć na drva. Velika teretana / joga / igraonica, drveni pod 10x5m2, grijanje i klimatizacija. Prostor za odlaganje (posteljina), sa mašinom za veš.
VILA 2
Naselje: Lapčići
Parcela ukupno: 3031m2
Povrsina vile broj 2: 188m2
Broj spavacih soba: 6
Broj kupatila: 6
Terase: 1
Opremljenost: Kompletno opremljeno za život i izdavanje
Parking: privatno dvorište
Opis: Završena 2005. godine, zgrada ima šest spavaćih soba, kuhinju i dnevni boravak. Vila je dizajnirana prvenstveno kao zgrada za odmor i donosi prihod od turizma od aprila do kraja septembra. Smještena je na mirnoj i tihoj lokaciji u privatnom okruženju, baštama, voćkama i panoramskim pogledom na more i Budvu. U prizemlju su tri spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima koje se izlaze direktno na terasu i bašte, a tu su i roštilj i peć za picu. U prizemlju je takođe i salon sa novom opremljenom kuhinjom sa francuskim vratima koja se otvaraju na terasu za doručak. Tu je i salon sa unutrašnjim stepenicama koje vode do velikog skladišnog prostora.

Bilješka: Vila se prodaje se u kompletu sa svim krevetima, nameštajem i posteljinom spremnim za turistički najam.

Sve se prodaje kao jedna cjelina.

Cijena: 795.000 Eura

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli