Budva, Bečići, dvosoban 80 m2

€192,000

Opis

Na prodaju je dvosoban stan 80 m2 u novom stambenom kompleksu na poluostrvu Zavala, između Budve i Bečića. Zgrada zauzima bruto površinu od 24.500m2 raspoređenih na 14 spratova. U zgradi se nalazi sav potreban sadržaj koji će omogućiti ugodan život, odmor i idealno buduće izdavanje apartmana i povraćaj uložene investicije u periodu dok vlasnici ne koriste taj prostor.

• Recepcija
• Služba za održavanje čistoće po pozivu
• Služba za održavanje čistoće unutar objekat i vani
• Tehnički servis

Ove posebne usluge koje se tiču održavanja čistoće, sigurnosti i administracije na raspolaganju 24 časa u cilju pružanja maksimalnog komforta vlasnicima apartmana. Vlasnici apartmana će imati pristup garažama odakle se putem lifta mogu direktno uputiti ka svojim apartmanima. Svi apartmani su kvalitetno isplanirani i sa dobrom strukturom. Glavna prednost zgrade je da svaki apartman ima nevjerovatan pogled na Bečići sa jedne strane i na Budvu sa druge strane zgrade.
Postoji nekoliko tipova apartmana, od jednosobnih do četvorosobnih apartmana, dupleksa i apartmana sa sopstvenim đakuzijem. Veličina stambenih jedinica se kreće od 43m² do 250m². Apartmani imaju sistem pametnog doma koji Vam omogućava upravljanje opremom u apartmanu čak i sa udaljene lokacije.
Što se tiče tehničke opremljenosti, obezbijedjena je protiv-provalna i protiv-požarna zaštita, centralni sistem grijanja i hladjenja, kao i video nadzor. Podovi u dnevnom boravku i spavaćim sobama – prirodni parket, u hodniku i kuhinji – pločice.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši