Bečići apartmani na prvoj liniji

€191,000

Opis

Novi kondo hotel u izgradnji na samoj plaži u Bečićima u centru Budvanske rivijere – najrazvijenijem i turistički najprivlačnijem dijelu crnogorskog primorja. Hotel ima direktan pristup plaži dugoj 2 kilometra koja se smatra najljepšom u Crnoj Gori. Budući vlasnici apartmana uživat će u zadivljujućem pogledu na more, prekrasnoj prirodi i besprijekornoj usluzi. Svi apartmani imaju panoramski pogled na more, a izgrađeni su po najvišim standardima korištenjem visokokvalitetnih završnih materijala. Kompleks se sastoji od hotela sa 5 zvezdica i kondo-hotela sa zajedničkim i privatnim sadržajima – 2 bazena, SPA, teretana, restorani, kafići, prodavnice, recepcija.

U suterenu hotela nalazi se podzemna garaža i tehnički objekti.

U prizemlju su projektovane prodavnice, restorani i kafići.

Na prvom spratu se nalazi glavni ulaz u hotel, recepcija, restoran, terase.

Na drugom spratu, osim soba, nalaze se i rekreativni sadržaji – 2 bazena, SPA, relax zone,

Na tipskim spratovima nalazi se od 3 do 9 stambenih jedinica različitih tipova – od standardnih hotelskih soba do apartmana različitih veličina.

Gornji spratovi su predviđeni za velike luksuzne stanove sa frontalnim pogledom na more i ogromnim zelenim terasama, organizovanim u kaskadama. Apartmani su od 1 do 4 spavaće sobe, površine do 462 m2 (uključujući terasu).

Rezidencijalni dio hotela se nalazi oko unutrašnjeg atrijuma na spratovima od 1. do 9. Stan održava kompanija za upravljanje, što vlasnicima stanova također omogućava mogućnost da svoje jedinice uključe u upravljani bazen za iznajmljivanje i ostvare značajan prihod od najma.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli