Trosoban 85m2 sa krovnom terasom i garažnim mjestom

€295,000

Opis

TROSOBAN STAN U CENTRU BUDVE SA 85M2 KROVA, OSTAVOM I GARAŽNIM PROSTOROM.

Stambena površina: 85 m2

Terasa: terasa i krovna terasa sa roštiljem, tušem, garniturom za sedenje 85m2 (koja nije uknjižena)

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 1

Perking: Garažni prostor i ostava

Lokacija: Budva, Maslinski put 

Opis: Raspored stana: prostran dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom i kuhinjom, 3 spavaće sobe, 1 kupatilo, terasa, garažni prostor, ostava, kompletno opremljen krov od 85 m2 sa ekskluzivnim pravom upotrebe. 

Lokacija: stan se nalazi u prelepom mirnom delu Budve. U neposrednoj blizini su škola, privatni vrtić, supermarketi, restorani, kafići. Do centralnog šetališta i TQ Plaze može se stići peške za samo 10 minuta bez penjanja uzbrdo.

Jedinstvena karakteristika ovog stana je njegov krov sa kojeg se pruža veličanstven pogled na planine i more. Ovo je savršeno mesto za opuštanje i zabavu sa prijateljima. Na krovu se nalazi veliki prostor za roštilj, udobna kuhinja, tuš, ležaljke i privatna bašta.

Prostrana kuhinja je opremljena svime što vam je potrebno, uključujući veliki frižider, električni šporet, rernu i mikrotalasnu.

Visokokvalitetna završna obrada, oprema i građevinski materijali, prelepo osvetljenje. Stan ima ugrađen split sistem. Dodatno, postoji podno grejanje u dnevnom boravku, kuhinji i kupatilu.

U cenu stana ulazi i prostrana ostava i mesto u garaži.

Odlična ponuda za porodice sa decom, kao i za dalje iznajmljivanje. Ovaj objekat ima veliki investicioni potencijal.

Za više informacija pozovite: +382 67 232 167

 

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli