Kotor, Dobrota kuća 250 m2, prva linija do mora!!!

€350,000

Opis

Prodaje se savremena renovirana kuća 250 m2 u Kotoru, naselje  Dobrota. Kuća je udaljena 20m od mora, arhitektonski i dizajnerski koncipirana kao spoj modernog i tradicionalnog stila. Kuća je na 3 sprata, poseduje 5 spavaćih soba i 5 kupatila.

  • Suteren: tri apartmana s kuhinjama opremljenim kompletnom i najmodernijom bijelom tehnikom, kupatilima, ormarima i zasebnim ulazima. Sva tri apartmana po potrebi mogu da se koriste i kao poslovni prostori. Na ovom nivou se nalazi i ostava za odlaganje opreme za terasu.

 

  • Prizemlje: dva ekskluzivno dizajnirana i klimatizovana dnevna boravka s kompletno opremljenim kuhinjama, kupatilo i velika terasa s djelimičnim pogledom na more. Prvi dnevni boravak se nalazi u novom zastakljenom dijelu kuće i povezan je s drugim dnevnim boravkom, koji se nalazi u unutrašnjem, renoviranom dijelu kuće, sa zidovima od kamena.

 

  • Prvi sprat: dvije klimatizovane spavaće sobe i kupatilo.

Na svim etažama kuće podovi su pokriveni prvoklasnim granitom, a zidovi kupatila su obloženi najkvalitetnijom  italijanskom keramikom. Kupatila su opremljena “Grohe” sanitarnom opremom. Kuća je klimatizovana posebnim jedinicama u svim prostorijama, ima centralni bojler za toplu vodu zapremine 300 litara. Keramika u kući je italijanska. Fasada je izrađena od bijelog bračkog kamena, a ograde i kapije su od kovanog gvožđa. Sve električne, kanalizacione i vodovodne  instalacije na kući su potpuno nove.

 

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši