Kotor, Bigovo, kuća 555 m2

€ Na upit

Opis

Kuća se nalazi u centru Bigova, locirana u sredini u nizu najskupljih vila i nalazi se odmah iznad vode (15m je deli od kristalno čiste vode). Zaliv Bigovo je zavučen, dubok i mirno je ribarsko selo (sa jednim od najboljih ribljih restorana u Crnoj Gori).
Kuća ima 5 spratova i unutrašnju garažu i novogradnja je. Korišćena je najbolja instalacija i najbolji fasadni materijali sa visoko kvalitetnim kliznim aluminijumskim prozorima u celoj kući. Površina garaže iznosi 24m2 i ima kapiju koja se otvara pomoću daljinskog upravljača, a takođe postoji ulaz iz garaže u kuću.
Raspored kuće je sledeći :
Prizemlje : odvojena letnja kuhinja (sa WC) čija površina iznosi 33m 2 i koja vodi direktno u prednju baštu i izlazu ka vodi.
Prvi i drugi sprat: prostor od 198m 2 koji se sastoji od 2 sprata spojenih centralnim stepeništem sa prozorima od poda do plafona i dve terase-na prvom spratu (16m 2 ) i na drugom spratu (32m 2 ).
Treći sprat : sastoji se od stana za goste ili za decu (75m 2 ) sa prozorima od poda do plafona i terase (16m 2 ); od stana za poslugu ili bejbisiterku (32m 2 ); i izlaza za garažu na istom spratu.
Četvrti sprat : penthaus od 84 m 2 za goste sa zasebnim ulazom i terasom od 32m 2 sa koje se pruža pogled na ceo zaliv.
Plafon je visok 4.3m.
Ukupna površina parcele iznosi 300m 2 ( i 400m 2 zemljišta do obale koje koriste vlasnici).
Ukupna površina kuće iznosi 420m 2 plus ukupna površina terasa iznosi oko 135m 2 . Stoga kuća ima oko 555m 2 životnog prostora.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši