Budva, ROYAL GARDENS – LUX stan 90m2 + garažno mjesto, 50m od mora!!!

€620,000

Opis

Prodaje se luksuzan dvosoban stan u centru Budve, u zgradi Royal Gardens.

Površina: 90m2;

Spavaćih soba: 2;

Kupatila: dva + toalet;

Sprat: treći sprat

Terase: 2 terase + đakuzi na terasu okrenutoj prema Mediteranskoj ulici

Namjesten kompletno luksuzno i kao takav se prodaje.

Garazno mjesto je uključeno u cijenu stana.

Lokacija: 50m od mora i 100m od Starog grada
Do aerodroma Tivat 20km.
Do aerodroma Podgorica 50km.

Apartman je luksuzno namjesten i nalazi se u Mediteranskoj ulici u Budvi, udaljen od mora 50m. Nalzi se na 3. spratu zgrade Royal Gardens, sa otvorenim pogledom na more sa južne strane, a sa sjeverne strane ima pogled na Mediteransku ulicu.

Sastoji se od: dvije spavaće sobe od kojih jedna ima svoj zasebni toalet, toaleta za goste, velikog dnevnog boravka, open plan kuhinjom i trpezarijom, dvije terase (jedna sa Djakuzijem).

Cijena stana uključuje namještaj u vrijednosti 30.000 eur i garažno mjesto po cijeni od 30.000 eur.

Stan je moguće kupiti bez namještaja i garažnog mjesta.

Royal Gardens nalazi se na istaknutoj lokaciji, uz samu obalu mora, u neposrednoj blizini luke i starog grada, a između gradskog parka i saobraćajne magistrale. Kompoziciono, objekat čini kompaktnu prostorno-funkcionalnu celinu koja je raščlanjena na tjelo i postament, koji su postavljeni u kontrastu. Odabir fasadnih materijala dodatno ističe temu dvojnosti.Postament objekta zauzima čitav blok i ima nepravilnu geometriju koja prati liniju pripadajuće građevinske parcele. Gornji deo objekta (od prvog do jedanaestog sprata) oblikovan je kao apstraktna forma broda, sa posebno naglašenim elementima terasa kao palubama i vertikalnim baštama.

Svaka stambena jedinica orijentisana je prema  moru i ima duboku nadstrešnicu za odbranu od jakog ljetnjeg sunca. Svaki apartman sadrži i element autohtonog primorskog zelenila, mimoze, oleandra, lavande ili limuna, koje uokviruje pogled u liniji samih terasa čija se površina dijeli na popločani i travnati dio.
Materijali su korišćeni za izradu exterijera i enterijera su prve klase od renomiranih stranih proizvođaca,tako da sa konceptom zgrade čine najluksuzniju cjelinu za život u Budvi.
Za više informacija pozovite na: +382 205 152

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli