Budva, ROYAL GARDEN, jednosoban 56 m2 + garažno mjesto

€265,000

Opis

Na prodaju je jednosoban stan 56 m2 sa garažnim mjestom, u zgradi Royal Gardens.

Royal Gardens nalazi se na istaknutoj lokaciji, uz samu obalu mora, u neposrednoj blizini luke i starog grada, a između gradskog parka i saobraćajne magistrale. Kompoziciono, objekat čini kompaktnu prostorno-funkcionalnu celinu koja je raščlanjena na tjelo i postament, koji su postavljeni u kontrastu. Odabir fasadnih materijala dodatno ističe temu dvojnosti.Postament objekta zauzima čitav blok i ima nepravilnu geometriju koja prati liniju pripadajuće građevinske parcele. Gornji deo objekta (od prvog do jedanaestog sprata) oblikovan je kao apstraktna forma broda, sa posebno naglašenim elementima terasa kao palubama i vertikalnim baštama.

 Svaka stambena jedinica orijentisana je prema  moru i ima duboku nadstrešnicu za odbranu od jakog ljetnjeg sunca. Svaki apartman sadrži i element autohtonog primorskog zelenila, mimoze, oleandra, lavande ili limuna, koje uokviruje pogled u liniji samih terasa čija se površina dijeli na popločani i travnati dio.
Materijali su korisceni za izradu exterijera i enterijera su prve klase od renomiranih stranih proizvodjaca,tako da sa konceptom zgrade cine najluksuzniju cjelinu za zivot u Budvi.
Stan koji nudimo na prodaju nalazi se na prvom spratu,ima pogled prema parku i veliku terasu.
Povrsina stana je 56m2, po strukturi je jednosoban, moderno i kvalitetno opremljen i nalazi se na 1. spratu.
Stan poseduje dnevni boravak sa trpezariojm i kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu.
Papiri su 1/1. Udaljen 50m od mora, a do Starog grada je 100m. U cijenu je uračunato garžno mjesto.
Stan se prodaje kompletno opremljen svim namještajem i tehnikom. Cijena mjesečnog održavanja je 0,50 eura po kvadratnom metru.
Za više informacija pozovite na: +382 67 205 152

 

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši