Budva, Bečići, dvosoban u izgradnji 50 m2

€115,000

Opis

Na prodaju je jednosoban stan 41 m2 u novom objektu – stambenom kompleksu u Bečićima, u elitnom dijelu Boreti. Kompleks udaljen je samo 700 m od centra Budve i 25 min hoda do Starog Grada. Kompleks se nalazi na 250 m od mora sa prekrasnom pješčanom plažom, u blizini luksuznih hotela Splendid, Mediteran, Iberostar, Dukley Gardens sa razvijenom infrastrukturom. Ovo susjedstvo automatski povećava status kompleksa. U neposrednoj blizini možete naci i mnoštvo restorana, barova, kafica, prodavnica, sportskih klubova, teniskih terena, kao i akva parkova.
Kompleks sastoji se od 33 jednosobnih i dvosobnih apartmana, veličine od 39 do 120m2.
Apartmani su rasprostranjeni na sedam spratova, od «-1» do «5» i parkingom na dva nivoa. Oni koji se nalaze na nivou-1 imaju svoje dvorište sa zelenim biljkama. Apartmani na spratovima od 0 do 4, imaju prostrane terase sa zelenilom, a oni na višim spratovima imaju djakuzi. Postoji zajednički prostor za čuvanje stvari.
Ovaj stambeni objekat opremljen je sa bešumnim brzim i teretnim liftom «Shindler» (Švajcarska). Iz lifta se pruža panormaski pogled na Budvansku rivijeru. Lift povezuje apartmane sa podzemnim parkingom.
Na prvom spratu kompleksa se nalazi luksuzni lobi sa mermernim podom i kristalnim lusterom, teretana, kancelarije upravnog odbora kompanije, kao i prostorije za obezbedjenje. Ulaz u apartmane na gornjim spratovima je strogo kontrolisan, zahvaljujući 24 – časovnom video nadzoru.
Takodje, postoji i zatvoreni vrt sa zelenim površinama, dostupan samo vlasnicima stanova.
U izgradnji kompleksa su korišćeni samo prirodni materijali – granit, travertine, druge vrste kamena, drvo, staklo, aluminijum i nerdjajući čelik.
Visina plafona u apartmanu je 3 metra, panormaski prozori su visoki 2,7 metara, sa termo i zvučnom izolacijom. Posebno dizajnirana vrata su visoka 2,3 metra. Podovi u apartmanima, terasama i u dvorištu, kao i zidovi kupatila i toaleta su popločani visokokvalitetnim italijanskim keramičkim granitom. U kupatilima je podno električno grijanje.Svi stanovi su opremljeni sigurnosnim uredjajima ožvučenja proizvodjača «Schneider Electric» i «Legrand» (Francuska). Svi stanovi, takodje, posjeduju inverterske multi split klima uredjaje marke LG. Spoljne jedinice multi sistema su instalirane na posebno tehnički osmišljenim platformama i zahvaljujući tome ne stvara se nikakva buka u stanovima. Snadbijevanje toplom vodom obezbedjuju autonomni električni grijači vode «Ariston» (Italija). Automatski protivpožarni sistem je postavljen na parkingu; svi podovi u apartmanima su opremljeni sa protivpožarnim hidrantima.
Svi apartmani su konektovani na digitalnu televiziju i super brz internet.
Izgradnja kompleksa počela je 1.oktobra 2017.godine, a završetak izgradnje planiran je za januar 2019. godine.

Lokacija

Podijeli Nekretninu

Podjeli

Komentariši